FERIE 2018

INFORMACJE DLA RODZICÓW

Miejsce zimowiska: Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy Caritas Archidiecezji Przemyskiej  -  Zboiska 33, 38-505 Bukowsko, tel: 13 467 51 91

Dzieci  wyruszają i wracają w to samo miejsce, czyli z parkingu autokarowego Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Krakowie Łagiewnikach (parking znajduje się z tyłu, za bazyliką Sanktuarium przy ul. Motarskiego).

Prosimy zaopatrzyć dzieci w kanapki na drogę! W drodze na zimowisko będziemy zwiedzać Skansen Budownictwa Ludowego w Sanoku.

TURNUS

KIEROWNIK

ZBIÓRKA

ZBOISKA

16-22.02.2018

p. Beata Stalmach

16 lutego 2018
godz. 9:00

22 lutego 2018
 między godziną

15:00 -16.00

Dzieci zabierają ze sobą:

1. Ważną legitymację szkolną
  2.  Portfelik na pieniądze
  3. Ciepłą kurtkę , ciepły sweter (polar)
  4. 2 ciepłe bluzy
  5. Spodnie dresowe i strój sportowy
  6. 2 -3 pary długich spodni, 3-4 podkoszulki (przynajmniej)
  7. Bieliznę osobistą, piżamę,
  8. 2  ciepłe czapki osłaniające uszy, rękawiczki ( przynajmniej 2 pary)
  9. Kozaki oraz inne ciepłe buty, pantofle lub lekkie obuwie do chodzenia po budynku
  10. 2 ręczniki, przybory do mycia, szczoteczkę do zębów i pastę, klapki pod prysznic
  11. Leki na przeziębienie: np. Rutinoscorbin, Wapno,  witaminę „C”,tabletki do ssania na gardło
  12. Osoby z problemami lokomocyjnymi lekarstwo na drogę (zabrać też na drogę powrotną)
  13. Mały plecak na wycieczki, butelkę na picie lub bidon
  14. Lekturę do poduszki (coś mądrego i miłego do czytania)
  15. Zabawkę przytulankę (obowiązkowo dzieci mniejsze) oraz ulubione gry
  16. Mile widziane instrumenty muzyczne

UWAGA!!!

1.   Lekarstwa na przeziębienie oraz te, które dziecko otrzymuje na stałe, proszę zapakować do osobnej torebki z dokładnym opisem sposobu podawania, nazwiskiem dziecka i przekazać pielęgniarce w dniu wyjazdu.
  2.      Bagaż dziecka należy podpisać imieniem i nazwiskiem.

Dodatkowych  informacji udziela Siostra Lidia Lupa, 604 954 455

» Podanie 2018.doc [0.04 MB]
» REGULAMIN WYPOCZYNKU.doc [0.03 MB]
» Ferie - informacje dla rodzicow.docx [0.01 MB]
Napisz do nas
Treść wiadomości
Imię i Nazwisko
Firma
* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w zgłoszeniu przez Caritas Archidiecezji Krakowskiej z siedzibą w Krakowie przy ul. M. Ossowskiego 5 na potrzeby realizacji zgłoszenia.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Caritas Archidiecezji Krakowskiej z siedzibą w Krakowie przy ul. M. Ossowskiego 5 dla celów marketingowych i statystycznych, w trakcie a także po wygaśnięciu usług realizowanych przez Serwis. Dane nie będą udostępniane innym podmiotom. Zgodnie z ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2016 r. poz. 922 ze zm.), dane zamieszczam dobrowolnie, mam prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania i żądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych.
* Prosimy o wyraProsimy o wyrazenie zgody na przetwarzanie danych osobowych. Bez jej oznaczenia nie bedzie mozliwe wyslanie formularza, a takze przeslanie Panstwu odpowiedzi droga elektroniczna. W kazdej chwili przysluguje Panstwu prawo wgladu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, ograniczenia przetwarzania, usuniecia, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz prawo do cofniecia zgody w dowolnym momencie. Administratorem danych osobowych jest Caritas Archidiecezji Krakowskiej. Podanie danych osobowych, które przetwarzane beda w celach pomocowych jest dobrowolne. Szczególowe informacje dotyczace przetwarzania danych osobowych poprzez Caritas Archidiecezji Krakowskiej znajda Panstwo tutaj