Internetowe zgłoszenie "Potrzebuje pomocy"

Dane kontaktowe:

Imię i nazwisko
Dokładny adres zameldowania
Pesel
Forma kontaktu

dotyczące pomocy / wsparcia

Jakiej pomocy potrzebujesz
Szczegółowe informacje

Zgody

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w zgłoszeniu przez Caritas Archidiecezji Krakowskiej z siedzibą w Krakowie przy ul. M. Ossowskiego 5 na potrzeby realizacji zgłoszenia.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Caritas Archidiecezji Krakowskiej z siedzibą w Krakowie przy ul. M. Ossowskiego 5 dla celów marketingowych i statystycznych, w trakcie a także po wygaśnięciu usług realizowanych przez Serwis. Dane nie będą udostępniane innym podmiotom. Zgodnie z ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2016 r. poz. 922 ze zm.), dane zamieszczam dobrowolnie, mam prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania i żądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych.
* Prosimy o wyraProsimy o wyrazenie zgody na przetwarzanie danych osobowych. Bez jej oznaczenia nie bedzie mozliwe wyslanie formularza, a takze przeslanie Panstwu odpowiedzi droga elektroniczna. W kazdej chwili przysluguje Panstwu prawo wgladu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, ograniczenia przetwarzania, usuniecia, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz prawo do cofniecia zgody w dowolnym momencie. Administratorem danych osobowych jest Caritas Archidiecezji Krakowskiej. Podanie danych osobowych, które przetwarzane beda w celach pomocowych jest dobrowolne. Szczególowe informacje dotyczace przetwarzania danych osobowych poprzez Caritas Archidiecezji Krakowskiej znajda Panstwo tutaj