Warsztaty POPŻ w czerwcu

Zapraszamy na kolejne warsztaty kulinarne, ekonomiczne, zdrowego żywienia i niemarnowania żywności dla beneficjentów Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa, które odbędą się w czerwcu.

7 czerwca 2021 r.: GOPS Grybów, ul. Jakubowskiego 33, 33-330 Grybów: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

8 czerwca 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

11 czerwca 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

14 czerwca 2021 r.: GOPS Grybów, ul. Jakubowskiego 33, 33-330 Grybów: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

15 czerwca 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

17 czerwca 2021 r.: Parafia Matki Bożej Królowej Polski, Tenczyn 312, 32-433 Tenczyn, godz. 15.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

18 czerwca 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

22 czerwca 2021 r.: GOPS Szczurowa, Rynek 3, 32-820 Szczurowa: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

23 czerwca 2021 r.: GOPS Gręboszów, 33-260 Gręboszów 137: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

28 czerwca 2021 r.: GOPS Olesno, ul. Długa 18, 33-210 Olesno: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

29 czerwca 2021 r.: GOPS Olesno, ul. Długa 18, 33-210 Olesno: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

Warsztaty są obowiązkowym elementem Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa. Mają one na celu wzmacnianie samodzielności i kompetencji odbiorców pomocy żywnościowej w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Przekazują niezbędną wiedzę i umiejętności z zakresu przygotowania posiłków, dietetyki oraz zdrowego odżywiania się, jak również sprawnego zarządzania budżetem domowym i zapobiegania marnowaniu żywności.

DATA PUBLIKACJI: 2021-05-28 » Pozostałe aktualności
Wielkanocna Akcja Caritas