Warsztaty POPŻ w kwietniu
W kwietniu odbędą się kolejne warsztaty dla beneficjentów Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa.

9 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

12 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

13 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

14 kwietnia 2021 r.: Sala konferencyjna Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej, ul. Kraszewskiego 37, 33-380 Krynica, godz. 11.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

16 kwietnia 2021 r.: GOPS Szczawnica, w siedzibie Urzędu Gminy, ul. Szalaya 103, 34-460 Szczawnica, godz. 10.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i zdrowego żywienia.

19 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

20 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i  zdrowego żywienia

23 kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

26  kwietnia 2021 r.: Punkt Socjalny Caritas Archidiecezji Krakowskiej, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie, godz. 8.00: warsztaty kulinarne, ekonomiczne i niemarnowania żywności.

Warsztaty są obowiązkowym elementem Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa. Mają one na celu wzmacnianie samodzielności i kompetencji odbiorców pomocy żywnościowej w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Przekazują niezbędną wiedzę i umiejętności z zakresu przygotowania posiłków, dietetyki oraz zdrowego odżywiania się, jak również sprawnego zarządzania budżetem domowym i zapobiegania marnowaniu żywności.

DATA PUBLIKACJI: 2021-03-31 » Pozostałe aktualności
Wielkanocna Akcja Caritas