Zapraszamy na czerwcowe warsztaty

Zapraszamy na czerwcowe warsztaty realizowane w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa. Warsztaty realizujemy na świeżym powietrzu, z zachowaniem koniecznych środków ostrożności.

W czerwcu planujemy następujące warsztaty:
- 1.06 na terenie Punktu Socjalnego Caritas, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny

- 2.06 na terenie Punktu Socjalnego Caritas, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny,

- 4.06 na terenie Środowiskowego Domu Samopomocy  w Skawinie, ul. Węgierska 5 - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny,

- 5.06 na terenie Punktu Socjalnego Caritas, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny,

- 8.06 na terenie Punktu Socjalnego Caritas, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny,

- 9.06 na terenie Punktu Socjalnego Caritas, Brzegi 255, 32-002 Węgrzce Wielkie - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny,

- 10.06 na terenie Środowiskowego Domu Samopomocy, ul. ks. M. Mądrzyka 32, 32-065 Wola Filipowska - 4 warsztaty: kulinarny, zdrowego żywienia, niemarnowania żywności, ekonomiczny.

Warsztaty są obowiązkowym elementem Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa. Mają one na celu wzmacnianie samodzielności i kompetencji odbiorców pomocy żywnościowej w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Przekazują niezbędną wiedzę i umiejętności z zakresu przygotowania posiłków, dietetyki oraz zdrowego odżywiania się, jak również sprawnego zarządzania budżetem domowym i zapobiegania marnowaniu żywności.

DATA PUBLIKACJI: 2020-05-30 » Pozostałe aktualności