Ewa gotuje z Caritas
ZOBACZ GALERIĘ ZDJĘĆ

Jedne z warsztatów kulinarnych w ramach Podprogramu 2017 Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa poprowadziła  Ewa Wachowicz 6 kwietnia 2018 r. w ośrodku Caritas „Campus Misericordiae” w Brzegach.

Zajęcia przygotowane zostały przez Caritas Archidiecezji Krakowskiej we współpracy z Miejsko Gminnym Ośrodkiem Pomocy Społecznej w Wieliczce. W warsztatach wzięli udział odbiorcy unijnej pomocy żywnościowej, m.in. mieszkańcy ośrodka, uczestnicy zajęć w placówce dziennego pobytu, a także dzieci ze Szkoły Podstawowej Nr 2 w Wieliczce.

Podsumowując, było to miłe i niezapomniane spotkanie, zakończone degustacją przyrządzonych wspólnie potraw.

Pani Ewie Wachowicz bardzo serdecznie dziękujemy za udział w warsztatach kulinarnych, za ciepły uśmiech i naukę gotowania.

DATA PUBLIKACJI: 2018-04-16 » Pozostałe aktualności